3/3/08

Esplugues també té Dret a Decidir!


L'Ajuntament d'Esplugues de Llobregat ens ha prohibit l'instal·lació de la taula de recollida de signatures pel Dret a Decidir del proper dia 9 de març, davant d'aquest fet fem constar que:

- Davant el totalitarisme practicat per l'Ajuntament, que es justifica amb la Llei Electoral, una llei de la qual han fet una lectura partidista i errònia, els fem saber que demà no portarem la recollida de signatures per no entrar en un enfrontament via judicial amb el govern municipal, per que ja sabem com les gasten amb la "dissidència". Això no vol dir que aquesta recollida no es porti a terme, sinó que decidim dur-la a terme durant una altra ocasió, que segurament sigui durant el "Cap de Setmana per la Llengua" que estem organitzant pel proper 11 i 12 d'abril.

-Aquesta actitud de l'equip de govern es una mostra més dels fonaments antidemocràtics que els caracteritzen, ens han negat un dret bàsic que tenim com a ciutadans, i ens mostrem preocupats davant d'aquestes actituds de censura i prohibició davant de tot el que va relacionat amb el dret a l'autodeterminació i la creació d'alternatives, es curiós veure com altres Ajuntaments si que permeten dur a terme la recollida, però en canvi el nostre resulta ser un botxí, no cal fer més comentaris, doncs senyors, han quedat ben retratats de nou.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

NO crec que aprofitar unes eleccions sigui un bon moment per parlar de temes tan demagogics com el dret a decidir. Una pregunta, si jo soc del Baix Llobregat i vui la independencia de catalunya si aquesta algun dia es fa independent, tinc dret a decidir...
El rpblema es que us creieu les vostres propies patranyes.
Salut

Anònim ha dit...

Totalment d'acord amb l'anònim 1